Hotel Dinarobin Mauritius
Am vizitat acest resort de 3 ori pana acum si vom continua sa ne intoarcem la el de fiecare data cand vom putea. Pentru mine este locul perfect pentru o vacanta, unde ma relaxez si imi incarc bateriile pentru mult timp. Pana sa gasim acest hotel am mai stat si in alte zone din Mauritius, pana cand intamplator am primit un upgrade gratuit datorat faptului ca hotelul rezervat initial era overbooked ( nu mai avea locuri libere). In mod profesional, compania Beachcomber din cadrul careia face parte Dinarobin ne-a upgradat la aceasta minunatie de hotel, de care ne-am indragostit si caruia i-am ramas fideli. Prima vizita am avut-o in 2005, apoi in 2010 si in 2012.

Sunt multumita din toate punctele de vedere, pornind de la locatie: vegetatie exotica, deasa, de toate felurile; plaja este foarte aproape, in functie de pozitia vilei, de la cativa metri la cativa pasi. Cu adevarat special este micutul munte Le Morne situat chiar in spatele resortului, astfel in fata ai oceanul iar in spate, pe fundal, Le Morne, este fantastic.

Desi resortul este destul de mare, faptul ca se intinde pe o suprafata mare de teren face atmosfera sa fie intima, te poti plimba mult timp fara sa intalnesti pe nimeni.
Oaspetii hotelului pot beneficia de masinute de golf, electrice, acestea sunt la dispozitia oricarui turist care nu mai vrea sa se plimbe si doreste sa ajunga mai repede in camera, la restaurant etc. La fiecare 6 vile exista cate o piscina.

Angajatii sunt atenti, prietenosi, zambesc, interesati sa ofere cel mai bun servciu posibil; nu am avut senzatia neplacuta experimentata la alte hoteluri asemanatoare ca zambesc fals, din obligatie.
Calitatea mancarii si a bufetului este foarte buna, la restaurantul principal in fiecare seara este aleasa alta tema, temele se repeta la 2 saptamani.
Apa oceanului este limpede, calda, culorile sunt incredibile, de la albastru deschis la turcoaz.

La ultima sedere am avut nevoie de medic, sotul a facut o alergie severa la …soare, am constatat astfel ca resort-ul are propriul medic (localnic, cu studiile facute in … Romania Smile emoticon), a fost tratat eficient si rapid, astfel incat episodul a trecut repede. Dupa aceasta am fost placut impresionati sa primim mesaje de la conducerea hotelului prin care eram intrebati care mai este starea de sanatate a sotului.

Mihaela