Paradis Hotel & Golf Club – Mauritius

Perfect pentru familii si cupluri!
Daca sunteti in cautarea unei vacante exceptionale de familie in Mauritius, Paradis Hotel & Golf Club este o alegere excelenta. Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mauritius, Paradis se bucura de o locatie superb,in sud-vestul insulei.

Paradis este situat in Peninsula Le Morne, la poalele muntelui Le Morne si la malul uneia dintre cele mai frumoase plaje din insula.
Cel mai bun resort de agrement din Mauritius, Paradis ofera oaspetilor cazare in camera standard, Suite sau Vile la malul celei mai mari lagune din insula.
Le Paradis este adiacent hotelului Dinarobin, din acelasi lant si de aceeasi categorie. Ambele hoteluri isi impart facilitatile (restaurantele, piscinele, locurile de joaca, centrele pentru spoturi) si formeaza unul din cele mai attractive locuri de petrecut vacant in termini de calitate si varietate.
Paradis dispune de patru restaurante., un SPA Clarins. Este un adevarat paradis al sporturilor oferind gratuit o mare varietate de sporturi nautice si de uscat plus oportunitatea de a juca golf pe trei terenuri dintre care unul apartine hotelului.

Tarifele incep de la 180 eur/camera/zi, mic dejun si cina incluse