Trou Aux Biches Resort & Spa – Mauritius

Cel mai romantic hotel din Mauritius!

Nisip alb stralucitor, laguna cu apa turcoaz si limpede, gradina tropical de 35 hectare! Acestea sunt cateva dintre incantarile ce va asteapta la Trou aux Biches Resort Spa, unul dintre hotelurile de lux din Mauritius. Situarea sa pe coasta de nord-vest ii aduce beneficiile unui climat perfect si a celor mai frumoase apusuri de soare. Atmosfera romantica creeaza cadrul idilic pentru luna de miera la care ati visat.

Va puteti caza in Suite generoase stil cabana asezate in semicerc sau in vile private ascunse in gradinilie tropicale luxuriante. Trou aux Biches este primul resort “eco-friendly” (nepoluant) din Mauritius oferind in acelasi timp ultimele tendite in materie de lux.

Toate vilele, Beach Front Suites si Senior Beach Front Suites au piscine proprii. Celelalte categorii de Suite au acces la piscine mari de 126 m2 situate in central fiecarui grup de suite. Hotelul are si o psicina principal.

Mini-club-ul este destinat copiilor cu varste intre 3 si 12 ani si beneficiaza de piscina proprie.

Oriunde va aflati, oceanul este intotdeauna foarte aproape.
Trou aux Biches dispune de 6 restaurante: Ginger, L’Oasis, Mahiya, La Caravelle, Le Deck si Il Corallo, cu diverse specialitati, de la asiatice pana la mediteraneene. Alte facilitate : un SPA Clarins, un club pentru adolescent si un centru de diverse sporturi nautice si de uscat.

*incepand cu Noiembrie 2011 oaspetii pot selecta un pachet optional “Full Board Plus” ce include pranzul si o selectie de bauturi la pranz si cina.