Seychelles

Daca visati o vacanta de vis in Seychelles, alegeti Sainte Anne Resort & Spa, unul din cele mai rafinate hoteluri din Seychelles si alegerea ideala pentru cupluri si cei aflati in luna de miere.
Distinsii oaspeti se pot caza intr-una din cele 87 vile private, din care 29 au propria piscina. Toate aceste vile sunt situate pe o insula pivata de 220 hectare, inconjurata de unul din cele mai mari Parcuri Marine din Oceanu Indian.

Sainte Anne Resort & Spa se contopeste cu natura intr-un mod insesizabil. Timpul trece intr-un mod placut lenevind sau descoperind frumusetile naturale ale insulei. Pe plajele curate presarate din loc in loc cu roci din granit, singurele urme de pasi pe care le veti vedea vor fi ale dvs….Arbusti de buganvile frumos colorati, frangipani parfumati, hibiscusi si palmieri, toti se impletesc armonios cu vegetatia luxurianta. Dati-va voie sa va scufundati in aceasta insula a viselor si placerilor senzuale.

Masa poate fi servita intr-unul din cele 5 restaurante, din care 3 situate pe plaja pentru a va spori bucuria vacantei in Seychelles.

HOTELURI RECOMANDATE

Comments are closed.