Toscana

Aceasta vila eleganta este situata strategic in centrul Toscanei, in mijlocul Triunghiului de Aur – Florenta, Siena si Pisa, cocotata in varful unui deal. Numele vine de la vastele livezi de maslini care o inconjoara din toate partile si isi impresioneaza oaspetii cu privelistile impresionante.

Fiecare camera ofera o priveliste de poveste asupra peisajului inconjurator. Fie daca va odihniti in pat sau stati la piscina aveti in fata ochilor imagini incredibile asupra dealurilor, pana la vechile turnuri din San Gimignano. Culoarea gri argintiu a maslinilor se amesteca cu verdele inchis al cipresilor, dand nastere unui spectaculos joc de culori. Oaspetilor le este permis sa se plimbe oricand printre livezile de maslini si prin viile domeniului, pot gusta faimoasele vinuri Chianti produse de ferma familiei. Ferma organizeaza degustari de vinuri, gratuit, iar unul din vinurile familiei, recent premiat, este excelent.

Proprietatea este formata din 3 cladiri: o vila (Casa Olivo), vila cu turn, situata in mijloc (a proprietarilor) si o fosta ferma transformata in 4 apartamente elegante (Vila Olivo).

Comments are closed.